Hannu Järvimäki

Executive Search Consultant

Personnel Tampere, Personnel Seinäjoki

Asiakkaan tarpeiden huomioiminen ja töiden tekeminen asiakaslupauksemme mukaisesti on minulle työssäni tärkein asia. Myös organisaatiokulttuurin ymmärtäminen rekrytoinneissa on olennaista, jotta löydämme kyvykkäimmät henkilöt oikeanlaisiin tehtäviin. Nämä asiat yhdistettynä omaan mielenkiintooni myynnin ja markkinoinnin kehittämisestä auttavat asiakkaitamme tekemään oikeita valintoja rekrytoinneissa.

Kehitän jatkuvasti omaa osaamistani niin liiketoiminnan kuin ihmisten johtamisesta, jonka vuoksi erityisesti johtaja-profilin rekrytoinnit ovat erityisen mielenkiinnon ja osaamisen kohteeni.

Asiakaspalautteiden mukaan työskentely kanssani on sujuvaa, mutta jämäkkää. Asiakaspalautearviointien mukainen kokonaisarvosana on 4,67 (1-5).

Vahvuudet

Monipuolinen kokemukseni niin teollisuudesta, IT-projekteissa kuin palvelualalta yhdistettynä tinkimättömään asenteeseen palvella asiakasta ovat ehdottomia vahvuuksiani. Sosiaalisena Etelä-Pohjalaisena ihmisenä tutustun mielelläni uusiin ihmisiin ja verkostoni on mm. aktiivisen nuorkauppakamaritoiminnan kautta kasvanut jo koko Suomen kattavaksi. Erityisesti haastavat teollisuuden, myynnin ja IT/ERP-alojen haut ovat rekrytointeja, joista innostun.

Kokemus

Olen toiminut 5 vuotta vaativien rekrytointien ja suorahakujen konsulttina Personnelilla. Tätä aiemmin minulla on yli 10 vuoden kokemus sekä projektien että ihmisten johtamisesta. Olen ollut luomassa toimivaa asiantuntijatiimiä teollisuuteen sekä johtanut yli 100 työntekijän palvelualan organisaation läpi suurten muutosten. Näiden kokemusten kautta on kehittynyt pelisilmää ymmärtää erilaisten ihmisten merkitys organisaatioissa.  Digitaalisuus ja sen luomat työkalut ovat minulle tuttuja, ja hyödynnän niitä aktiivisesti mm. suorahakuja tehdessä.  Haluatko sinä löytää yrityksellesi parhaat talentit- ota rohkeasti yhteyttä!

Koulutus

KTM (tuotantotalous)  &  insinööri ( kone- ja tuotantotekniikka)