Johanna Ahola

Senior Consultant

Personnel Tampere, Personnel Seinäjoki

Rekrytointien parissa olen työskennellyt nyt lähes kymmenen vuotta. Vuosien varrella olen toteuttanut lukemattomia kokonaishakuja, haastattelukokonaisuuksia, arviointeja, Outplacement –valmennuksia sekä suorahakuja laidasta laitaan. Erityisosaamiseni kulminoituu teknisen taustani ansiosta teollisuuden, tekniikan sekä IT:n toimeksiantoihin ja asiakkuuksiin. Näiden kautta osaamiseni on laajentunut myös talous- ja henkilöstöhallinnon tehtäviin, joten rehellisesti voinkin sanoa olevani jo alan sisällä vahva moniosaaja.

Nautin työstäni sen monipuolisuuden vuoksi. Saan energiaa onnistumisista ja ongelmien ratkaisusta, väitänkin, että haastavatkaan tilanteet oikean osaamisen löytämisessä eivät ole minulle vieraita. Työssäni saan asioita tapahtumaan positiivisella ja iloisella vireellä, hoidan asiat hyvällä tempolla eteenpäin sovitun mukaisesti.

Henkilönä olen positiivinen ja avoin. Kanssani on helppo päästä vahvaan vuorovaikutussuhteeseen. Olen ahkera ja valmis näkemään paljon vaivaa asioiden valmiiksi saattamiseksi. Toisaalta olen myös analyyttinen ja pohdiskeleva, käyn mielelläni keskusteluja erilaisista alan trendeistä ja uusista tuulista. Työssäni olen hyvin tavoitteellinen ja eteenpäin ponnisteleva asiassa kuin asiassa.

Vapaa-aikani kuluu liikunnan ja perheen parissa. Yhdessä pyöräilemme, laskettelemme, luistelemme, retkeilemme ja nautimme hyvästä ruoasta ja yhdessä olosta. Lisäksi lenkkeilen, käyn salilla aktiivisesti, luen  ja rentoudun kotisohvalla kirjan, hyvien poliisisarjojen ja suklaarasian kanssa.