Nelli Lavanti

Seniorikonsultti, psykologi

Personnel Turku

Minulla on kokemusta henkilöarviointityöstä ja rekrytoinneista monipuolisesti eri toimialoilta ja tehtävätasoilta, yksityisellä ja julkisella sektorilla. Minua ajaa eteenpäin halua kehittyä ja oppia uutta, sekä erityisesti erilaisten ihmisten kohtaaminen. Työssäni parasta on mahdollisuus auttaa sekä asiakasta että yksittäisiä ihmisiä, sekä oppia uutta jokaisesta kohtaamisesta.

Vahvuudet

Olen erittäin kiinnostunut siitä, mikä ihmisiä motivoi ja miten auttaa heitä käyttämään omia vahvuuksiaan ja luontaisia taipumuksiaan parhaalla mahdollisella tavalla. Olen saanut positiivista palautetta tavastani kommunikoida joustavasti erilaisten ihmisten kanssa sekä innostuksestani, joka tarttuu. Itse sytyn ennen kaikkea siitä, kun voin omalla toiminnallani saada ihmiset oivaltamaan itsestään uusia asioita ja näkemään asiat positiivisessa valossa. Olen toiminnassani ratkaisukeskeinen ja myönteisesti asioita katsova.

Kokemus

Minulla on yli kymmenen vuoden kokemus työpsykologiasta. Minulla on vahva kokemus rekrytoinneista ja henkilöarvioinneista. Lisäksi minulla on kokemusta myös outplacementista sekä esimiesten valmentamisesta.

Koulutus

PsM, Psykologiliiton Hyvän henkilöarvioinnin sertifikaatti

Tarjoamani palvelut