Aluepäällikkö

Vahvan kasvun ansiosta etsimme nyt Varsinais-Suomen alueelle aktiivista ja tuloshakuista

ALUEPÄÄLLIKKÖÄ

Tehtävässä tulet toimimaan itsenäisesti ja aktiivisesti oman alueesi asiakkaiden parissa. Rakennat suhteita ja seisot ylpeänä laadukkaiden tuotteidemme takana. Toimialueesi tulee olemaan Varsinais-Suomi. Hoidat nimettyjä asiakassuhteita ja teet aktiivista uusasiakashankintaa. Hallitset myyntiprosessin ja osaat olla oikeaan aikaan oikeassa paikassa. Käytössäsi on nykyaikaiset työkalut ja organisaation vahva tuki.

Eduksesi katsomme kokemuksen kenttämyynnin parista sekä LVI -tuotteiden tuntemuksen. Sinulla on tehtävään soveltuva joko tekninen- tai kaupallinen koulutus ja tulet toimeen myös englannin kielellä.

Henkilönä olet innovatiivinen, ratkaisu- ja organisointikykyinen sekä sosiaalinen. Tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja yhteistyö eri tasoilla on sinulle tuttua.

Kiinnostuitko tehtävästä? Lisätietoja avoinna olevista mahdollisuuksista saat soittamalla Eezy Personnel, Johanna Ahola, puh. 0400 739 308. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 17.2.2020 mennessä www.personnel.fi kotisivujen kautta.

Haku päättyi

17.02.2020

Työsuhde

Vakituinen

Työn laatu

Kokoaikainen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Varsinais-Suomi

logo: Viega Oy

Viega valmistaa taloteknisiä tuotteita ja putkijärjestelmiä Saksassa. Perheyritys on 1899 perustettu ja toimimme yli 70 maassa. Tehtaamme sijaitsevat Saksassa. Viega tunnetaan alan toimijoiden keskuudessa laadukkaista tuotteista sekä erinomaisesta toimituskyvystä.