Henkilöstösuunnittelija

Haemme Henkilöstöpalveluihin

Henkilöstösuunnittelijaa HR-kumppanin rooliin.

Henkilöstösuunnittelija toimii sisäisten asiakkaittensa (7-8 yksikköä, noin 250 hlöä) ensisijaisena kontaktihenkilönä ja HR-kumppanina kaikissa henkilöstöasioissa.   Henkilöstösuunnittelija konsultoi ja neuvoo asiakasyksiköitään kaikissa HR-prosesseissa mukaan lukien työsuhde- ja tes-asiat, resursointi ja rekrytointi, työhyvinvointi- ja työkykyasiat sekä työn ja työyhteisön kehittäminen.

HR-kumppanina henkilöstösuunnittelija tuntee omien yksiköittensä henkilöstötilanteen ja toimii erityisesti esimiesten tukena ja sparraajana henkilöstöjohtamisen asioissa.  Hän käy dialogia nimettyjen asiakkaittensa kanssa ja etsii ratkaisuja yhdessä esimiesten ja henkilöstön kanssa. Hän kerää ja analysoi HR-dataa omien asiakasyksikköjensä henkilöstötilanteesta ja raportoi havainnoistaan toimenpiteiden suunnittelua varten.  Vastaavasti HR-kumppani jalkauttaa Metropolia -tasoisia yhteisiä HR- linjauksia ja toimintatapoja omiin asiakasyksiköihinsä.

HR-kumppanimallin mukaisen perustehtävän lisäksi henkilöstösuunnittelijalla on sovittuja omia erityisosaamisen alueita, joissa hän on tukena muulle tiimille. Henkilöstösuunnittelija myös vetää tai osallistuu HR-kehittämishankkeisiin kulloisenkin suunnitelman mukaan.

Sinulla on HR-tehtäviin soveltuva korkeakoulututkinto ja min 3-5 vuotta kokemusta työskentelystä HR-tehtävissä joko kumppanina tai jonkin erityisalueen asiantuntijana.  Koulutuksesi ja kokemuksesi kautta sinulla on näkemystä sekä HR-työn kokonaisuudesta että sen yksittäisistä osa-alueista.

Tehtävässä menestyminen vaatii oma-aloitteista ja itsenäistä työotetta omien sisäisten asiakkuuksien hoidossa.  Vuorovaikutus- ja neuvottelutaitosi tulevat esiin asiakastyössä sekä ongelmatilanteiden ennakoinnissa ja selvittelyssä.  Sinusta löytyy sekä käytännön tekijää että prosessien ja palvelujen kehittäjää. Olet riittävän jämäkkä ja pitkäjänteinen viemään linjauksia ja kehittämistoimia käytäntöön asti. Herätät toiminnallasi luottamusta ja toimit mielelläsi yhteistyössä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa.

Tarjoamme ammattikorkeakoulun dynaamisen ja jatkuvasti kehittyvän toimintaympäristön, mahdollisuuden kehittää omaa työkenttääsi ja osaamistasi sekä työtäsi tukevan ammattilaisten työyhteisön.

Lisää hakemukseen palkkatoiveesi.

Valinnasta voidaan päättää heti sopivan henkilön löytyessä jo ennen hakuajan päättymistä.

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöpäällikkö Tuula Kokkonen puhelimitse, puh. 044 322 6592, tai sähköpostitse tuula.kokkonen@metropolia.fi.

Täytä hakemuslomake osoitteessa www.metropolia.fi/tyopaikat.

Hakuaika päättyy 2.12.2018.

Haku päättyi

02.12.2018

Työsuhde

Vakinainen

Työn laatu

Kokoaikainen

Työ alkaa

Sopimuksen mukaan

Sijainti

Helsinki

Metropolia Ammattikorkeakoulu

Metropolia Ammattikorkeakoulu muodostaa 16 500 opiskelijan ja noin 1000 työntekijän yhteisön. Koulutamme kulttuurin, liiketalouden, sosiaali- ja terveysalan sekä tekniikan asiantuntijoita. Olemme korkeakoulutuksen uudistaja ja vastuullinen kumppani, haemme yhteistyössä uusia ratkaisuja ja rakennamme parempaa tulevaisuutta työelämän tarpeisiin.