Osaajayhteisö

Mikä on Osaajayhteisö? 

 

Eezy Personnelin Osaajayhteisöstä löytyvät erityisesti johto- ja asiantuntijatason osaajat, jotka haluavat aktiivisesti olla mukana Eezy Personnelin rekrytoinneissa. Tällä hetkellä yhteisöömme kuuluu satoja eri alojen ammattilaisia, ja määrä kasvaa jatkuvasti. Kokoamme yhteisöömme eri alojen asiantuntijoita saman katon alle, jolloin tavoitamme yhdellä viestillä kaikki työpaikoistamme kiinnostuneet osaajat muutamissa minuuteissa.  

 

Miksi osaajayhteisö on tärkeä osa Eezy Personnelin rekrytointia?

 

Osaajayhteisö on erinomainen markkinointikanava julkisille hauillemme: pystymme suoraan markkinoimaan jäsenille juuri heille ja heidän osaamiseensa osuvaa tehtävää. Näin saamme myös asiakkaillemme tarjottua mahdollisimman tarkkaan haettavaan profiiliin sopivaa henkilöä. 

 

Osaajayhteisömme hyöty näkyy myös suorahauissamme, jolloin  julkista hakua ei haluta tai voida avata. Meillä on tiedossamme aktiivisessa työnhaussa olevat henkilöt, joiden ansioluettelot ja osaaminen on käyty huolella läpi. Osaajayhteisön jäsen on jättänyt hakemuksensa ja ansioluettelonsa järjestelmäämme ja on siten jo valmiiksi avoimin mielin vastaamassa urakehitykseensä liittyviin yhteydenottoihin. 

 

Mistä osaajamme löytyvät?

 

Monet työnhakijat liittyvät Osaajayhteisöömme, koska Eezy Personnel on tunnettu ja luotettava toimija, ajattelemme sekä asiakkaan että työnhakijan parasta pitkällä tähtäimellä. Olemme tehneet luotettavasti hyvää työtä jo yli 30 vuotta ja asiakaskuntamme muodostuu niin yrityssektorin kuin julkishallinnon toimijoista. Tämä on erinomainen lähtökohta työnhakijoille, jotka ovat kiinnostuneita uusista uramahdollisuuksista, mutta eivät osaa nimetä suoraan heitä kiinnostavia työnantajia. Eezy Personnel tekee rekrytointitoimeksiantoja laajasti eri aloille ja alueille, joten markkinoimme Osaajayhteisöämme aktiivisesti työnhakijoillemme erilaisissa julkisissa rekrytoinneissa sekä suorahaun ehdokkaillemme. 

 

Miten asiakasyrityksemme hyötyvät laajasta osaajien verkostostamme? 

 

Osaajayhteisöämme hallinnoivat aktiivisesti rekrytoinnin ja suorahaun ammattilaisemme, jotka lukevat huolellisesti saapuneet hakemukset ja ansioluettelot. He poimivat tottuneesti profiileista ehdokkaiden tärkeimmät osaamisalueet ja pätevyydet sekä yhdistävät oikeat tekijät haettuihin tehtäviin.

  

 

Osaajayhteisön avulla löydämme yrityksenne tarpeisiin soveltuvaa osaamista mahdollisesti nopeallakin aikataululla: meillä on jo valmiina alati kasvava korkean tason osaajien joukko, joka on valmiiksi kiinnostunut kuulemaan kauttamme tulevista uusista uramahdollisuuksista. 

  

Toteutetaan yhdessä työelämän unelmia! 

 

Liity tästä mukaan osaajayhteisöömme.