Rekrytointi

Tarjoamme laajan kattauksen rekrytointipalveluita, josta varmasti löydät sopivan ratkaisun.

Onnistuneita rekrytointeja

Onnistunut rekrytointi on organisaatiosi tärkein valinta. Uuden henkilön palkkaaminen on merkittävä panostus ja sen onnistuminen kannattaa varmistaa.

Autamme sinua rekrytointitarpeen kartoittamisessa, avainkriteerien tunnistamisessa ja haettavan henkilön profiloinnissa. Halutessasi voit antaa meille koko rekrytointiprosessin hoidettavaksi. Voit kutsua meidät keskustelemaan tarpeestasi jo varhaisessa vaiheessa, jolloin voimme auttaa valitsemaan oikean rekrytointitavan.


Rekrytointipalvelumme

Työpaikkailmoituksen laatiminen

Autamme brändisi parhaassa esille tuomisessa. Suunnittelemme kanssasi hakijoita aktivoivan ja visuaalisesti erottuvan ilmoituksen. Autamme sopivien ilmoituskanavien valinnassa. Lisäksi saat meiltä hyvät ilmoittaja-alennukset valitsemissasi medioissa. Jos valintasi on julkisen ilmoituksen lisäksi CV-tietokantamme läpikäynti tai laajemmin suorahaku, saat meiltä yhdistelmänä kaikki tarvitsemasi palvelut toimivana kokonaisuutena.

Saapuvien hakemusten käsittely ja esikarsinta

Autamme sinua keskittymään olennaiseen. Mielenkiintoisiin tehtäviin saattaa tulla jopa satoja hakemuksia. Suurista hakemusmääristä parhaiden hakijoiden löytäminen vaatii osaamista ja kokemusta, jota meillä on. Vastaamme puolestasi hakijoiden lisäkysymyksiin ja annamme tietoa rekrytointiprosessista puolestasi. Teemme sovittuihin kriteereihin pohjaten hakijoiden esikarsinnan ja käymme kanssasi läpi ehdotuksemme CV:n ja hakemuskirjeen perusteella haastatteluun kutsuttavista. Tässä vaiheessa voimme myös puhelimitse haastatella puolestasi hakijoita tai lähettää valitulle joukolle kutsun videohaastatteluun, jonka tulokset arvioimme kanssasi.

Hakijoiden haastattelut ja referenssien tarkistaminen

Haastattelemme vuotuisesti kymmeniä tuhansia taitavia ehdokkaita. Lisäksi teemme yli 4000 henkilöarviointia vuosittain. Saat meiltä palveluna hakijoiden haastattelut ja referenssien tarkistamisen. Autamme sinua valitsemaan parhaat hakijat omaan haastatteluusi ja voit sen jälkeen pyytää lisää tietoa valinnan tueksi henkilöarvioinnista.

Kysy myös lisää seuraavista palveluistamme:
1) Haastattelukoulutus
2) Rekrytointikoulutus

Lataa hyvän rekrytoinnin muistilista!

Kysy lisää rekrytoinnista

  Vastaamme kaikkiin kyselyihin nopeasti, yleensä samana työpäivänä.

  Kuinka voimme auttaa?

  Nimi

  Yritys

  Sähköposti

  Puhelinnumero

  Toimipiste
  Aihe

  Asiakkaitamme

  Personnel on tehnyt soveltuvuusarvion lukuisista nykyisistä työntekijöistämme. Toiminta on ollut nopeaa ja luotettavaa. Parasta on se, että he pystyvät peilaamaan hakijoita suhteessa nykyorganisaatioomme pitkän yhteisen kokemuksemme ansiosta.

  Kauppalehti

  Yhteistyömme Personnelin kanssa on jatkunut yhtäjaksoisesti jo vuodesta 1995 lähtien. Yksi keskeinen vahvuus Personnelin osalta on ollut ymmärtää, miten aiempia kokemuksia avainhenkilöiden menestymisestä on voitu hyödyntää uusien rekrytointien tavoiteprofiilien määrittelyssä. Myös prosessien läpivienti on ollut aina tehokasta ja laadukasta.

  Mars Finland

  Pitkäaikainen yhteistyömme myötä Personnel tuntee hyvin yhtiömme henkilöstötavoitteita ja pystyy kohdentamaan palveluja tasmällisesti tarpeisiimme

  Okmetic

  Personnelin asiantuntemus ja näkemys on merkittävästi helpottanut rekrytointipäätöksiämme.

  Metsähallitus

  Pitkäaikainen yhteistyömme Personnelin kanssa on nopeuttanut ja tehostanut rekrytointiprosessiamme.

  Motiva

  Personnel on ollut rekrytointikumppanimme siitä lähtien, kun meitä oli 6 henkilöä. Nyt meitä on yli 400

  Solita

  Rekrytoinnin asiantuntijat