Tervetuloa arviointipäivään

Suomessa laki yksityisyyden suojasta työelämässä (YksL 759/2004) edellyttää, että henkilöarvioinnit tehdään luotettavasti ja henkilöarvioijat ovat asiantuntevia. Personnelissa noudatamme hyvän henkilöarvioinnin käytäntöjä ja kaikki konsulttimme ovat kokeneita henkilöarvioinnin ammattilaisia.

Arviointipäivän sisältö

Soveltuvuusarviointipäivän tehtävillä arvioidaan haetun työtehtävän kannalta olennaisia asioita. Päivän tehtävät vaihtelevat haettavan työtehtävän mukaan ja arviointipäivän ohjelma on aina räätälöity tehtäväkohtaisesti. Soveltuvuusarviointipäivään kuuluu muun muassa haastatteluja, erilaisia itsearviointitehtäviä, aikarajallisia ongelmanratkaisutehtäviä, ryhmätyötehtävä sekä erilaisia käytännön harjoituksia. Arviointipäivän alussa kerrotaan tarkemmin päivän ohjelmasta.

Arviointipäivä Personnelissa kestää yleensä kokonaisen työpäivän. Lounastauon lisäksi voi pitää päivän aikana lyhyitä taukoja omaan tahtiin. Tarkemmat tiedot aikataulusta annetaan kutsun yhteydessä.

Valmistautuminen

Soveltuvuusarviointi ei vaadi erityistä valmistautumista, riittää kun saavut paikalle sovittuna ajankohtana omana itsenäsi ja mahdollisimman virkeänä ja motivoituneena. Kutsun yhteydessä saat ohjeet sähköisen henkilötietolomakkeen täyttämiseen. Toivomme sinun täyttävän henkilötietolomakkeen viimeistään arviointiasi edeltävänä päivänä. Lomakkeen täyttämiseen tulee varata aikaa vähintään 15 minuuttia. Lomakkeessa kysytään taustatietoja sekä nykyiseen työhön ja tulevaisuuteen liittyviä asioita.

HUOM! Jos sairastut tai et muusta syystä pääse tulemaan, niin ilmoitathan asiasta toimistollemme.

Palaute arviointipäivästä

Arviointipäivän tulokset raportoidaan kokonaisuutena toimeksiantajalle. Myös sinulla on oikeus saada itsellesi palaute arviointipäivästä ja suosittelemmekin aina palautteen pyytämistä, jotta arvioinnista olisi myös sinulle itsellesi mahdollisimman paljon hyötyä. Palautteen arviointipäivästä voit pyytää siitä toimipisteestä, jossa olet osallistunut arviointiin. Palautteen saat joko kirjallisesti tai suullisesti, riippuen siitä, missä muodossa tulokset on raportoitu toimeksiantajalle. Vastaamme mielellämme kaikkiin mieleesi tulleisiin kysymyksiin.

Arviointiraportteja ja testituloksia säilytämme Personnel Groupissa lakisääteiset kaksi vuotta. Tuloksiasi arvioidaan aina suhteessa hakemaasi tehtävään, eikä niitä näin ollen voi suoraan hyödyntää muihin tarkoituksiin.

Saapumisohjeet

Saapumisohjeet toimistoillemme löydät kunkin toimipisteemme sivulta.